bytt blogg

Jag har bytt blogg. vill inte att så många ska veta om den så ni får höra av er om ni vill veta vad den heter. Kommer alltså aldrig uppdatera här mera !


out

Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och vem som inte var och vem som aldrig varit. Tackar gudarna att du är ute i mitt liv nu , over and out !


Ny vecka

Hej finisar.
Hade nog världens segaste morgon i morse , ville bara ligga kvar i min varma och gosiga säng hela dagen men så blev det icke , pallrade mig upp och drog till skolan. Gick hyffsat snabbt , slutade vid halv 3. Nu är jag hemma och ska försöka ta tag i lite plugg. Vi hörs sen , puss




just nu


17.16

HALLLOOOJ !

Har varit en aaas skön dag , skolan flöt på riktigt fort. Slutade vi 3 och då åkte jag ner på stan med Sofie och Emma , gick och köpte godis hehe sen hem , huuuur underbart väder är det inte ??? :D blir så glad av sol.

 Nu är jag hemma och väntar på att mamma , pappa och anna ska komma hem från arlanda , har inte träffat henne på en månad och om 20 min kommer hon hit från thailand , åååh har saknat henne så mycket. Nu ska jag kila , puss


Onsdag 3 mars

Haalloj

Började dagen med ett engelskaprov som vi hade sisådär i 3 timmar , bara vissa var utvalda för att göra något till skolverket eller nått sånt där , inget sätts på betygen så det var skit skönt att slippa dom 3 första lektionerna , sen så hade vi bara biologi och fysik sen sluta vi.

Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Ligger och i sängen och lyssnar på lite musik. Nu ska jag duscha sen försöka läsa snabba cash... -.- Nej men pussssss på er !


dagens tråkiga


sooova

Har inte gjort mycket under kvällen , mest suttit vid datan och degat. Nu har jag iallfall tagit bort sminket och ska ta på sovttshirten och sen sova , mycket mycket skönt. Vi hörs imorgon , godnatt och sova gott !



just nu


1 mars

Hejsansvejsan !

Skolan gick jätte fort idag , mycket skönt , varken jag och sofie gick på idrotten för halka igår och slog i svanskotan i en trotarkant , spydde nästan för det gjorde så ont (fräscht) och börja asböla hahahaha.. Så vi åkte ner på stan och åt på cupido , mycket gott. Kikade lite i affärer , sen drog vi åt varsitt håll hem.

Nu är jag hemma och ska slå en pling till fisen. Puss


RSS 2.0